SILLY’S DOGS

Op zoek naar een trimsalon in Herk-De-Stad? U heeft deze gevonden, want bij Silly’s Cats and Dogs zijn alle hondjes welkom om hun haren te knippen of te trimmen. Hebt u vragen over het hondenkapsalon of het kattenhotel? Aarzel dan niet en neem contact op met Silvia Simons. Zij helpt u dan graag verder.

WERKWIJZE VAN ONS TRIMSALON

Het behandelen van uw hond gebeurt steeds op afspraak.

Afspraak gemaakt? Dan brengt u uw hond op het afgesproken moment binnen voor zijn vachtverzorging. Honden zijn rustiger wanneer het baasje niet aanwezig is tijdens de behandeling.

Daarom is het aan te raden uw huisdier in de goede handen van Silvia achter te laten.
Zij laat u dan weten wanneer u uw hond kunt komen ophalen. Blijft u toch liever ter plaatse? Dan kan de behandeling met u erbij. Blijkt dit toch niet vlot te verlopen, dan wordt u toch nog gevraagd om weg te gaan.

ENKELE NUTTIGE TIPS OM UW HOND VOOR TE BEREIDEN

  • Kom best vanaf jonge leeftijd (voor de leeftijd van 4 maanden). Jong geleerd is oud gedaan!
  • Laat uw hond eerst zijn behoefte doen
  • Geef uw hondje niet te veel of geen eten
  • Anti-vlo pipet geeft men liefst 5 dagen voor het bezoek aan het salon, dan is het product goed ingetrokken voor de wasbeurt

 

NOG VRAGEN?

Wilt u graag weten of uw hond bij ons terecht kan? Of hebt u vragen, wenst u meer informatie of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan contact op via 0494/24 11 13. Silvia Simons helpt u dan graag verder.

WAT KUNT U VERWACHTEN VAN EEN BEZOEK AAN ONS TRIMSALON?

Honden worden bij Silly’s Cats and Dogs nooit showklaar gezet! Wat u wel kunt verwachten, is een professionele vachtbehandeling. Elke hond wordt zo goed mogelijk volgens rasstandaard getoiletteerd. Silvia bekijkt de vacht van elke hond, geeft gratis vachtadvies en geeft de behandeling die past bij de vacht van uw hond. In samenspraak met u proberen zij te voldoen aan individuele wensen die overeenkomen met de verzorging die uw hond nodig heeft.
Bekijk hieronder alvast enkele voor- en na foto’s.

PRIJSLIJST

De omstandigheden die bepalen hoeveel een vachtverzorging kost, hangt van verschillende factoren af: de grootte van de hond, zijn gedrag op tafel, de dikte en de conditie van de vacht,… Bij honden met klitten wordt er per uur aangerekend.

NIET ALLE RASSEN MOGELIJK

Hondenverzorging is een zware job! Hierdoor kunnen we helaas niet alle rassen doen, o.a. Engelse Cockers, Amerikaanse Cockers, Setters, Afghaanse windhonden, alle plukhonden klein of groot en de grote uitwolrassen zoals Berner Senne, New Foundlanders…

Laatste nieuwtjes en weetjes

Volg ons op facebook & Instagram

Bekijk ook regelmatig onze Facebook & Instagram voor de laatste nieuwtjes en weetjes.