SILLY'S CATS AND DOGS
SILLY'S CATS AND DOGS
SILLY'S CATS AND DOGS

Trimsalon en kattenhotel
Silly’s Cats and Dogs

HERK DE STAD

Silly’s Cats and Dogs is een trimsalon en kattenhotel in Herk-De-Stad waar alle honden en katten welkom zijn. Katten kunnen hier verblijven in het gezellige kattenhotel wanneer de baasjes op vakantie zijn. Honden krijgen hun vacht weer in topvorm in het trimsalon. Silly’s Cats and Dogs wordt geleid door Silvia Simons die zich al jaren (kattenhotel sinds 2004 en trimsalon sinds 2001) met hart en ziel inzet voor alle honden en katten die langskomen.

Van trimsalon tot kattenhotel

Maak vandaag nog een afspraak om uw hond te komen trimmen in het trimsalon. Lees zeker de nuttige tips van Silly’s Cats and Dogs om uw hond voor te bereiden om zo’n knipbeurt. Ontdek ook de drie formules van het kattenhotel. Uw kat zal het hier zeker en vast naar haar zin hebben. Bekijk gerust enkele foto’s van bij Silly’s Cats and Dogs.

Heeft u nog vragen

Hebt u nog vragen of wenst u meer informatie over dit trimsalon en kattenhotel in Herk-De-Stad? Neem dan gerust contact op met Silvia Simons. Zij staat u graag bij met een woordje uitleg. Het is ook altijd mogelijk om een afspraak te maken.

MIJN ervaring

maakt het verschil

ruime ervaring

op afspraak

correcte prijzen